AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlı su görmek

Kahve falında samanlı su görmek

Kahve falında samanlı su görmek kazanç elde edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında samanlı su gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Kahve falında samanlı su görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde saman görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında samandan ev görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Kahve falında koyuna saman vermek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında saman süpürmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında saman yandığını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında yonca samanı görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini samanlıkta görmek günden güne kazancının artacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir