AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman süpürmek

Kahve falında saman süpürmek

Kahve falında saman süpürmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saman süpürmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında saman süpürmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok saman görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata saman vermek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında saman altında kalmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında samanlı çamur görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda saman görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında çuvalda saman görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir