AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde saman görmek

Kahve falında evinde saman görmek

Kahve falında evinde saman görmek gerçek mutluluğu tadacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, inancının zayıflayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, bunun farkına varacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde saman gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Kahve falında evin içinde saman görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde saman görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saman savurmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kırılacağına delalettir.

Kahve falında sırtında saman taşımak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta fare görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eve saman doldurmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında samanlık yangını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir