AnaSayfa / Genel / Kahve falında saman yandığını görmek

Kahve falında saman yandığını görmek

Kahve falında saman yandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saman yandığını gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Kahve falında saman yandığını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında samanların yandığını görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerinin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında samanın yandığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saman samanlık görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında çuvala saman doldurmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyuna saman vermek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta oturmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir