AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın zehrini akıtmak

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Kahve falında yılanın akıp gittiğini görmek stresini atacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak karısının çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehri akıtmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında salya akıtmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Kahve falında irin akıtmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar akıtmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir