AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan sandalyede oturmak

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor zamanlar yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalyede sallanmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalyede oturmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak hayır ve bereketin artmasına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir