AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyede sallanmak

Kahve falında sandalyede sallanmak

Kahve falında sandalyede sallanmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında sandalyede sallanmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sandalyede sallanmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sandalye aldığını görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni masa sandalye almak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sandalye aramak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına inanılır.

Kahve falında sandalye satmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sandalye hediye almak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında sandalye taşımak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir