AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyede oturmak

Kahve falında sandalyede oturmak

Kahve falında sandalyede oturmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, namının yürüyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalye oturmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir