AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, küslüklerin biteceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek mal ve varlık sahibi olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak uzun yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak gelirinden yana memnun olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir