AnaSayfa / Genel / Kahve falında salkım küpe görmek

Kahve falında salkım küpe görmek

Kahve falında salkım küpe görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işarettir.

Kahve falında salkım küpe gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında salkımlı küpe görmek ferahlık veren sözler duymaya, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında salkım küpe görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salkım domates görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalet eder.

Kahve falında salkım muz görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işarettir.

Kahve falında domates salkımı görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir