AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates salkımı görmek

Kahve falında domates salkımı görmek

Kahve falında domates salkımı görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, borcunun da hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, düzenin kurulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında domates salkımı gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında domates salkımı görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında salkım domates toplamak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında salkım domates görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salkım söğüt görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir