AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm salkımı görmek

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, para ve zaman ayıracağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm salkımı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında salkımından üzüm yemek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, makamının ve ününün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm salkımı görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir