AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, dinine bağlı kalacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz üzüm salkımı görmek maddi kayıpların olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işarettir.

Kahve falında bir salkım üzüm yemek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm salkımından üzüm yemek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir