AnaSayfa / Genel / Kahve falında salata dökmek

Kahve falında salata dökmek

Kahve falında salata dökmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, işlerine dört elle sarılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında salata dökmek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında salata dökmek hak yolundan ayrılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında salataya yağ dökmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında salata soymak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık salatası yapmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç salata görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatalik ekmek büyük borçlara girmeyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç salatası yapmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, şerefli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında domates salatası yemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir