AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık haşlamak

Kahve falında salatalık haşlamak

Kahve falında salatalık haşlamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık haşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında salatalık haşlamak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut haşlamak çok büyük zararlara uğrayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek haşlamak bir fitne çıkarmaya, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık haşlamak bol kazanç elde edeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et haşlamak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk haşlamak varolan borçların ödeneceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işarettir.

Kahve falında hamur haşlamak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında suda yumurta haşlamak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, alın terinin karşılığını alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir