AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk haşlamak

Kahve falında tavuk haşlamak

Kahve falında tavuk haşlamak vaaz ve nasihate, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk haşlamak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Kahve falında tavuk haşlamak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk haşladığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında makarna haşlamak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana haşlamak hayallere kavuşulacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında et haşlamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında patates haşladığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye haşlamak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur haşlamak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir