AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut haşlamak

Kahve falında nohut haşlamak

Kahve falında nohut haşlamak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Kahve falında nohut haşlamak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında nohut haşlamak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan haşlamak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında pirinç haşlamak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur haşlamak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek haşlamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında yumurta haşlamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında balık haşlamak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana haşlamak beden sağlığının zarar göreceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir