AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık haşlamak

Kahve falında balık haşlamak

Kahve falında balık haşlamak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında balık haşlamak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında balık haşlamak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi haşlamak günah işlemeyi terk edeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında et haşlamak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kara lahana haşlamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur haşlamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mantı haşlamak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur haşlamak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlamak yorulacağına, kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir