AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur haşlamak

Kahve falında hamur haşlamak

Kahve falında hamur haşlamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, başarıya ulaşacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur haşlamak gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında hamur haşlamak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında salatalık haşlamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi haşlamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hanesine bolluk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze haşlamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında patates haşladığını görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye haşlamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında buğday haşlamak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında mısır haşlamak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir