AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek haşlamak

Kahve falında mercimek haşlamak

Kahve falında mercimek haşlamak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, önemli yerlere geleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek haşlamak gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Kahve falında mercimek haşlamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık haşlamak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan haşlamak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur haşlamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında mısır haşladığını görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze haşlamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında suda yumurta haşlamak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir