AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık fidesi görmek

Kahve falında salatalık fidesi görmek

Kahve falında salatalık fidesi görmek aldığı borçların katbekat artacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık fidesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık fidesi görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır fidesi görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında tütün fidesi dikmek doyasıya hasret gidereceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda fide görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, olumsuz haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz fidesi görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm fidesi görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir