AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır fidesi görmek

Kahve falında mısır fidesi görmek

Kahve falında mısır fidesi görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ailesini de mutlu edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında mısır fidesi gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında mısır fidesi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kabak fidesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut fidesi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında domates fideleri görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir