AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda fide görmek

Kahve falında saksıda fide görmek

Kahve falında saksıda fide görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, keyifli olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda fide gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında saksıda fide görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidesi dikmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz fidesi görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında biber fidesi dikmek işinde başarılı olacağına, hem dua alacağına yorulur.

Kahve falında elma fidesi görmek hayallerinin peşinden gideceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında karpuz fidesi görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mısır fidesi görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında nar fidesi dikmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir