AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık fidesi dikmek

Kahve falında salatalık fidesi dikmek

Kahve falında salatalık fidesi dikmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, mutluluğundan olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında salatalık fidesi görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, kafasının boşalacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek fidesi dikmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek güzel işlere imza atacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında fide dikmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek namaz kılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kabak fidesi dikmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir