AnaSayfa / Genel / Kahve falında reyhan fidesi görmek

Kahve falında reyhan fidesi görmek

Kahve falında reyhan fidesi görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalettir.

Kahve falında reyhan fidesi gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulur.

Kahve falında reyhan dikmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda reyhan görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, elindekileri de kaptıracağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında reyhan koklamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında reyhan tarlası görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında reyhan koparmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir