AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm fidesi görmek

Kahve falında üzüm fidesi görmek

Kahve falında üzüm fidesi görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hüsrana uğratacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm fidesi gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm fidesi görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında dut fidesi görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında domates fidesi görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık fidesi görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak fidesi görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam fidesi görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir