AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya toprak doldurmak

Kahve falında saksıya toprak doldurmak

Kahve falında saksıya toprak doldurmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında toprak dolu saksı görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak saksı görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir