AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksının içinde toprak görmek

Kahve falında saksının içinde toprak görmek

Kahve falında saksının içinde toprak görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında saksının içinde toprak gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak dolu saksı görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Kahve falında toprak saksı görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıya toprak koymak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında saksı toprak görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir