AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda toprak görmek

Kahve falında saksıda toprak görmek

Kahve falında saksıda toprak görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında saksıda toprak gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Kahve falında saksıya toprak koymak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksı toprak görmek parasının ve malının da artacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir