AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak dolu saksı görmek

Kahve falında toprak dolu saksı görmek

Kahve falında toprak dolu saksı görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak dolu saksı gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek üzgün ve hasta olacağına, seyahatlere katılacağına yorulur.

Kahve falında toprak dolu saksı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı toprağı görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında saksı ve toprak görmek yardımcı olmayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında saksıda toprak görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir