AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı toprak görmek

Kahve falında saksı toprak görmek

Kahve falında saksı toprak görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerin toparlanacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, güzelliklerle dolacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı toprak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında saksıda toprak görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı ve toprak görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında saksı toprak görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, zenginliğinin süreceğine işaret eder.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek gülen yüzünün solacağına, işinden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında saksıya toprak koymak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir