Kahve falında saksının içinde çiçek görmek

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksının içinde çiçek gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek borçlarının artacağına, şans ve kısmet elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top