AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı içinde çiçek görmek

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saksı içinde çiçek gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saksıyla çiçek almak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak yeni kapılar açılacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulur.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında saksı ve çiçek görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, makamının ve ününün artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir