AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil domates görmek

Kahve falında saksıda yeşil domates görmek

Kahve falında saksıda yeşil domates görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, anne baba dualarının alınacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda yeşil domates gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Kahve falında saksıda yeşil domates görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda domates görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir