AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda domates görmek

Kahve falında saksıda domates görmek

Kahve falında saksıda domates görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda domates gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında saksıda domates görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil domates görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksı bitkisi görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda menekşe görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda mavi çiçek görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında saksıda papatya görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yılan görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir