AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil ağaç gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında saksıda yeşil ağaç görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında saksıda çam ağacı görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek sevilen bir dostu kaybetmeye, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, konfor içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda ağaç görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında saksıya ağaç dikmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir