AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendine geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında saksıda yeşil yaprak görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil saksı görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir