AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil biber görmek

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kötü yollara gireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında saksıda yeşil biber gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda biber görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya biber dikmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında saksıda süs biberi görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında saksıda acı biber görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında saksı içinde yeşillik görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, eğer işsizse iş bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir