AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda yeşil bitki gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında saksı bitkisi görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda bitki görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde bitki görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda bitki sulamak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir