AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda bitki sulamak

Kahve falında saksıda bitki sulamak

Kahve falında saksıda bitki sulamak türlü musibetlere uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda bitki sulamak gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Kahve falında saksıda bitki sulamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı bitkisi görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında saksıda bitki görmek bazı ortak işlere gireceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde bitki görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki sulamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bitki sulamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir