AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bitki görmek

Kahve falında yeşil bitki görmek

Kahve falında yeşil bitki görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yeni şeyler deneneceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bitki gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Kahve falında yeşil yapraklı bitki görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bitki sulamak kişinin günahlarına tövbe etmesi, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bitki görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bitki dikmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bitki almak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa yeşil bitki ekmek adının fesada karışacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bitki ekmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir