AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı içinde bitki görmek

Kahve falında saksı içinde bitki görmek

Kahve falında saksı içinde bitki görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, huzurunun kaçacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksı içinde bitki gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Kahve falında saksı içinde bitki görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda bitki görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıya bitki dikmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında saksıda bitki sulamak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında saksı bitkisi görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı içinde yeşillik görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir