AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda bitki görmek

Kahve falında saksıda bitki görmek

Kahve falında saksıda bitki görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda bitki gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Kahve falında saksıya bitki dikmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında saksı bitkisi görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda bitki sulamak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında saksı içinde bitki görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda bitki görmek fırsatların heba edileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir