AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda karanfil görmek

Kahve falında saksıda karanfil görmek

Kahve falında saksıda karanfil görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında saksıda karanfil gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında saksıda karanfil görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı karanfil görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden karanfil almak hastalıkların sona ereceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanfil otu görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında yenilen karanfil görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mor karanfil görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanfil baharatı görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baharat karanfil görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir