AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanfil baharatı görmek

Kahve falında karanfil baharatı görmek

Kahve falında karanfil baharatı görmek gönül kapılarının açılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanfil baharatı gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Kahve falında karanfil baharatı görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında baharat karanfil görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Kahve falında karanfil baharat görmek durgun giden işlerin açılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine baharat vermek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında kurtlanmış baharat görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baharatlık görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında baharat satın almak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baharatçı görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir