AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor karanfil görmek

Kahve falında mor karanfil görmek

Kahve falında mor karanfil görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kişinin şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında mor karanfil gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Kahve falında mor karanfil görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah karanfil görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalet eder.

Kahve falında gül ve karanfil görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında karanfil çiçeği görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanfil almak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanfil vermek sorunların hallolacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir