Kahve falında karanfil otu görmek

Kahve falında karanfil otu görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil otu gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında karanfil otu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında baharat karanfil görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında birine karanfil vermek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanfil çiğnemek gönül işlerinin hareketleneceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor karanfil görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gül ve karanfil görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir