AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden karanfil almak

Kahve falında birinden karanfil almak

Kahve falında birinden karanfil almak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalettir.

Kahve falında birinden karanfil almak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında karanfil fidanı görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baharat karanfil görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında karanfil baharat görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak insanlara yardım edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş karanfil görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında karanfil ekmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir