AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz fidesi görmek

Kahve falında kiraz fidesi görmek

Kahve falında kiraz fidesi görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, destek göreceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hileye, fesada bulaşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz fidesi gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında kiraz fidesi görmek zor durumda kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında toprağa fide dikmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma fidesi dikmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında kayısı fidesi görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak fidesi dikmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek fidesi dikmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir