AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek saksısı görmek kötüyse düzeleceğine, koyu muhabbette kalacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir